FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Speeltuin in Limburg

Ben jij op zoek naar een speeltuin in Limburg (Nederland)? Zoek dan niet verder! Bij Fun & Entertainment Center Sevenum ben jij helemaal aan het juiste adres! In het noorden van Limburg ligt FEC Sevenum en dit bestaat uit een kwartet aan unieke concepten: ABC Restaurant Sevenum, The Portal Action House & Lasergame, Mattel Play! Sevenum en FEC Bar & Balls. FEC Sevenum is gelegen aan de Middenpeelweg 7 en zeer makkelijk bereikbaar via de A67.


Boordevol plezier bij Mattel Play!

Ga op ontdekkingsreis in de binnenspeeltuin van FEC Sevenum. Bij Mattel Play! Sevenum staat samen spelen, leren en ontdekken centraal. In deze magische binnenspeeltuin in Limburg kunnen kinderen zich grenzeloos vermaken in de werelden van hun favoriete Nederlandse TV-helden. In de verschillende belevingswerelden kunnen ouders en kinderen kostbare tijd spenderen met elkaar. Kinderen kunnen gaan bouwen als Bob de Bouwer™ of dansen in een schitterende tutu als Angelina Ballerina™. Ben een held als Brandweerman Sam™ of bezoek Thomas de Stoomlocomotief™ op het eiland Sodor.

De wereld van Brandweerman Sam in Mattel Play! Sevenum
Ouders spelen Mattel Play! Sevenum
Cadeaubon kopen bij Mattel Play Sevenum

Ontdek zelf of er misschien nog een echte brandweerman of prima-ballerina in jou zit verscholen. Ga op reis in de wereld van Mega Bloks™ en Mega Construx™ waar je de mooiste creaties kunt bouwen met grote of kleine bouwstenen. Of trek een paar rolschaatsen aan en maak een pirouette in de unieke Roller Disco van Mattel Play! Sevenum.

Weer of geen weer, de speeltuin van Mattel Play! in Limburg is de ideale plek waar je altijd kan spelen. Bij hogere temperaturen is het binnen lekker koel door de airconditioning en bij koud en grijs weer kun je lekker binnen warm spelen.

Kom lekker spelen in de leukste speeltuin van Nederland! Ben je op zoek naar een toffe speeltuin voor een kinderfeestje? Bekijk dan de Kidsparty deal door op onderstaande button te klikken!


Coolste speeltuin in het Limburg van Nederland

Salto op de trampoline in The Portal Action House

Voor de (jong-) volwassenen hebben wij met The Portal iets heel gaafs in huis. The Portal Action House is een fysieke gamewereld die bestaat uit 3 uitdagende levels. Stap via The Portal in deze wereld en waag je aan verschillende sportieve uitdagingen. Laat je vetste skills zien op de freerunbaan, tal van trampolines of op de pumptrack!

The Portal Lasergame is een speciale lasergame arena. In deze arena wordt er gestreden tegen elkaar. Voordat je de arena betreedt sta je oog in oog met je tegenstanders en krijg je een uitgebreide instructie. Vervolgens barst de strijd los. 3, 2, 1 GO! Bepaal zelf je strategie om de meeste hits te krijgen. Zo word jij de befaamde nummer 1 van de groep.

Evening hit & run lasergame

Reserveer direct voor de tofste speeltuin in het Limburg van Nederland!

Boek nu jouw uitje naar de coolste speeltuin in Limburg van Nederland! Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die FEC Sevenum te bieden heeft? Bekijk onze website voor alle actuele informatie. Of neem contact met ons op via de mail.

Wil je dit uitje nog combineren met een heerlijk diner? Bij ABC Restaurant Sevenum geniet je van 13 restaurants onder één dak. Zo is er altijd voor ieder wat wils. Check voor meer informatie over ABC Restaurant de website van het restaurant. De combinatie deals met The Portal zijn te bekijken door op een van de knoppen hieronder te klikken!