FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Stoer kinderfeest Venlo

Voor een uniek en stoer kinderfeest in omgeving Venlo moet je naar Sevenum toe. Op nog geen 20 km van Venlo ligt het Fun & Entertainment Center (FEC Sevenum). Hier kunnen de echte waaghalzen en durfallen het aller stoerste kinderfeestje vieren en de tijd van hun leven beleven. 

Een stoer kinderfeestje organiseren

Voor een écht stoer kinderfeestje ben je bij FEC Sevenum, in de omgeving van Venlo aan het goede adres. Door krachten te bundelen met het naastgelegen recreatiepark De Schatberg zijn de mogelijkheden oneindig. Wil je zelf het kinderfeestje samenstellen? Dat kan! Maar je kan ook kiezen voor een compleet arrangement, lekker makkelijk! 

De stoerste activiteiten

Gaan jullie na het uitpakken van de cadeau’s meteen goed van start door de strijd aan te gaan in onze lasergame arena om een potje te lasergamen? Of beginnen jullie liever rustig aan met een frisse duik in het zwembad met glijbaan en stroomversnelling? Durven jullie het aan om The Portal Action House te betreden en daar de freerunningbaan, pumptrack en trampolines te trotseren? In The Portal Action House ben je gegarandeerd van urenlang stunt- en springplezier! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meerdere (kortere) activiteiten te doen zoals handboogschieten, voetbal darten of bowlen. Zoals we al eerder schreven zijn er nog veel meer mogelijkheden. Kijk daarom ook op deze pagina

Honger gekregen?

Bij zo’n stoer kinderfeest verbrand je natuurlijk veel energie, sluit daarom de dag af met een uur lang onbeperkt eten bij ABC Restaurant Sevenum. Of kies voor friet, pizza of pannenkoeken als afsluitend diner. De pizza’s en pannenkoeken maak je gedeeltelijk zelf door er heerlijke ingrediënten zelf aan toe te voegen! Let wel op: je kiest uit een friet, pizza of pannenkoeken pakket. Iedereen krijgt dus hetzelfde gerecht (uit snacks en pizza- of pannenkoekingrediënten kan wel nog gekozen worden). 

Een onvergetelijke dag 

We hebben natuurlijk nog veel meer activiteiten en mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om direct jouw stoere kinderfeestje te boeken en te organiseren want één ding is zeker: Bij FEC Sevenum en De Schatberg beleeft iedereen een onvergetelijke dag! 

Curious about great deals or just stay up to date with the latest news? Sign up for the newsletter!

Enter your firstname
Enter your last name
Please enter a valid email address
This site is protected by reCAPTCHA and the Privacy policy and Terms of Service of Google.