FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Trampoline park Horst

Op zoek naar een spannend trampoline park Horst? Bij het Fun & Entertainment Center in Sevenum, nabij Horst, bent u aan het juiste adres! Hier vindt u namelijk de The Portal Action House. Dit is een fysieke gamewereld die bestaat uit 3 uitdagende levels. Stap via The Portal in deze wereld en waag je vervolgens aan verschillende sportieve uitdagingen. Lees op deze pagina meer over de verschillende levels!

Kinderfeest voor meiden bij The Portal

De keuze is reuze bij trampoline park Horst!

Level 1: Freerunning

In level 1 sta je oog in oog met een uitdagende freerunbaan. Dit is het territorium van de kwaadaardige haai Browzer. Spring door middel van stunts als flips en vaults over de obstakels, klim als een ware ninja langs de muur en eindig met een salto in de airbag.

Praktisch!
Dit level betreed je met blote voeten of sokken.

trampoline park horst
trampoline park horst

Level 2: Trampolines

In level 2 kun je de vetste sprongen, zoals een achterwaartse salto, oefenen op verschillende trampolines. De slechte baas Monsteroid zal hier een oogje in het zeil houden. Zolang jij blijft springen en toffe tricks laat zien ben je safe! De trampolines lenen zich voor trucs voor ervaren en onervaren springers. Leef je uit!

Praktisch!
Dit level betreed je met blote voeten of sokken.

Level 3: Pumptrack

Tot slot vind je in level 3 een heuse pumptrack! Iedereen die van Urban Sports houdt weet waar we het over hebben. Je kunt hier met een BMX of skateboard door de bochten schieten en over bulten springen.

Praktisch!
Dit level betreed je met dicht en stevig schoeisel. Slippers of sandalen zijn niet toegestaan!
Een helm is verplicht en deze zijn kosteloos te verkrijgen.

trampoline park Horst

Zoals je kunt lezen is The Portal Action House een garantie voor urenlang spring- en stuntplezier. Ben jij enthousiast geworden van dit trampoline park Horst? Reserveer dan meteen een plekje via onderstaande button!

Een dag vol vermaak bij FEC Sevenum!

Behalve een trampoline park is er bij FEC Sevenum nog veel meer te beleven. Zo is er The Portal Lasergame, een lasergame arena van twee verdiepingen voorzien van licht- en geluidseffecten. FEC Bar & Balls is het hart van het Fun & Entertainment Center waar je kunt (hyper)bowlen en borrelen en waar de spannendste sportevenementen live worden uitgezonden. Daarnaast is er bij FEC Sevenum een unieke binnenspeeltuin, namelijk Mattel Play! Sevenum. Hier kunnen kinderen tot 8 jaar hun favoriete TV-helden ontmoeten en in hun belevingswerelden spelen! Tot slot is er het ABC Restaurant Sevenum, met maar liefst 12 keukens onder één dak de perfecte plek om een heerlijke dag spelen in het trampoline park Horst af te sluiten.

ABC Restaurant

ABC Restaurant

Een bezoek aan ABC Restaurant Sevenum is voor iedereen een feestje! Met 12 restaurants onder …

Bar & Balls

Bar & Balls

Bij Bar & Balls geniet je van een hapje en een drankje tijdens het bekijken …

Lasergame

Lasergame

Ga met je lasergun in de aanslag de strijd aan met vrienden, familie of collega’s …

Mattel Play! Sevenum

Mattel Play! Sevenum

Mattel Play! Sevenum is de meest unieke binnenspeeltuin van Nederland. Naast Dubai is Mattel Play! …

Nog wensen of vragen over trampoline park Horst?

Heb jij ondanks alle mogelijkheden op deze pagina niet kunnen vinden wat je zoekt, dan helpen wij je graag telefonisch of per mail verder. Ook als je een vraag over ons trampoline park Horst hebt of als je wil reserveren, helpen wij je graag. Tenslotte willen wij niets liever dan een leuke tijd bezorgen.

Customer Service medewerker FEC Sevenum

Hi, my name is Michelle

Do you have a question or simply need help? I would like to help you!

0774677777
info@fecsevenum.nl