FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Trampoline park Limburg

Kinderfeest voor meiden bij The Portal

Kom langs en show jouw skills!

The Portal Action House in het Fun & Entertainment Center Sevenum is veel meer dan gewoon een trampoline park in Limburg. Het is een unieke ervaring voor iedere sportieve durfal van 8 jaar en ouder en biedt meer dan trampolines alleen. Breng een bezoek, enter the portal, en leef je uit! 

Een real-life gamewereld in Limburg

The Portal Action House is een real-life gamewereld dat bestaat uit drie verschillende levels waarin diverse uitdagingen getrotseerd moeten worden en met elk een eigen Evil om te verslaan. Browzer, Monsteroid en Shredbull hebben de kinderen van de familie Johnson, via de portal, meegenomen naar de virtuele wereld. Help jij mee ze terug te halen door in alle drie de levels te laten zien wat jouw skills zijn?

Sneltoetsen gaan je hier niet verder helpen: alleen met je eigen stunts zet je een persoonlijke highscore neer. 

Freerun parcours, trampoline park, & pumptrack

Portal kinderfeestje
Salto op de trampoline in The Portal Action House
Portal kinderfeestje

In level 1 ruil je het trampolinepark in voor een freerunning parcours met verschillende obstakels én een foampit! Wat is jouw tactiek om ze snel mogelijk het hele parcours af te leggen en met een salto te eindigen in een zee van schuimblokken? 

Laat jouw jump tricks zien op onze trampolines in level 2. Speel dodgeball, stunt met een hoverboard, maak salto’s op onze verschillende trampolines. De trampolines lenen zich voor zowel ervaren als (nog) onervaren jumpers. 

De pumptrack in level 3 is voor iedereen die van Urban Sports en buiten spelen houdt een vette uitdaging. Je kunt hier met een BMX, skateboard of step door de bochten schieten, over bulten springen, ollie’s en kickflips maken! 

Let’s enter

Ben jij overtuigd en helemaal klaar voor een actief en uitdagend uitstapje naar The Portal Action House? Bekijk onze openingstijden en tarieven en bestel snel je ticket online! 


Ook voor de kleintjes

Mattel Play! Sevenum

Een dagje uit met het hele gezin? In het FEC Sevenum kunnen ook de jongere kids en peuters de tijd van hun leven beleven. Breng een bezoek aan Mattel Play! Sevenum en waan je in de werelden van Bob de Bouwer, Brandweerman Sam, Angelina Ballerina en Thomas de Stoomlocomotief. Je kunt hier zelfs jouw tv-held ontmoeten! 

Mattel Play! Sevenum

Mattel Play! Sevenum

Mattel Play! Sevenum is de meest unieke binnenspeeltuin van Nederland. Naast Dubai is Mattel Play! …