FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Uitje peuter 2 jaar

Ben je op zoek naar een origineel en onvergetelijk uitje voor een peuter van 2 jaar? Zoek niet verder! Bij het Fun & Entertainment Center in Sevenum hebben wij namelijk het perfecte uitje. Mattel Play! Sevenum is een unieke binnenspeeltuin waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken in de werelden van helden en heldinnen als Bob de Bouwer™, Angelina Ballerina™, Brandweerman Sam™ en Thomas de Stoomlocomotief. Daarnaast is er de wereld van Mega™, waar fantasie vrij spel heeft en waar de meest geweldige bouwwerken gecreëerd kunnen worden. Bij Mattel Play! Sevenum raak je niet snel uitgespeeld, want er is ook nog de Roller Disco & Softplay. De Roller Disco is speciaal ontworpen voor Mattel Play! Sevenum en hier kan jouw peuter samen met jou oefenen voor een pirouette of gewoon lekker rondjes rolschaatsen. Nog niet uitgespeeld? Geen zorgen, want in de Soft Play kan naar hartenlust nog urenlang geklommen, geklauterd en gegleden worden.

Een bezoekje aan Mattel Play! Sevenum betekent dus urenlang speelplezier, in onze ogen het perfecte uitje voor een peuter van 2 jaar!

Een uitje voor je peuter van 2 jaar om nooit te vergeten!

Een uitje bij Mattel Play! Sevenum wordt met een peuter van 2 jaar gegarandeerd een succes. Het is namelijk niet alleen mogelijk in de werelden van je tv-helden te spelen, je kunt ze tegelijkertijd in levenden lijve ontmoeten. Elke dag staan er Meet & Greets op het programma, kom daarom snel naar Sevenum en ga op de foto met Bob, Sam of Angelina! Breng na het spelen nog een bezoekje aan onze giftshop en scoor een mooi aandenken aan jouw bezoek aan Mattel Play! Sevenum. Dan kun je thuis lekker verder spelen en word je er regelmatig aan herinnerd om snel weer eens terug te komen!

Ben je nog op zoek naar een cadeautje voor je beste vriendje of vriendinnetje? Met een Mattel Play! Cadeaubon geef je een unieke belevenis cadeau!

Bob de Bouwer ontmoeten. Uitje Peuter 2 jaar. Mattel Play!

Het hele jaar door speelplezier!

Of het nu heerlijk weer is of het komt juist met bakken uit de lucht, bij Mattel Play! Sevenum kun je altijd terecht, zowel bij goed als slecht weer. Tijdens warme zomers is het bij ons heerlijk koel door onze airco en bij regen of in de winter is het droog en lekker warm bij Mattel Play! Sevenum. Kortom, er is dus geen enkel excuus om niet met jouw favoriete tv-helden te komen spelen!

Andere wensen voor jouw uitje met een peuter van 2 jaar?

Heb jij ondanks alle mogelijkheden op deze pagina niet kunnen vinden wat je zoekt, dan helpen wij je graag telefonisch of per mail verder. Ook als je een vraag over Mattel Play! Sevenum hebt of als je wil reserveren, helpen wij je graag. Tenslotte willen wij niets liever dan jou het uitje van je leven bezorgen.

Customer Service medewerker FEC Sevenum

Hi, my name is Michelle

Do you have a question or simply need help? I would like to help you!

0774677777
info@fecsevenum.nl

Bekijk ook onze andere uitjes!

Action House 8+

Action House 8+

The Portal Action House bestaat uit een freerunningbaan, tal van uitdagende trampolines en een spectaculaire …

Bowlen

Bowlen

Zin in een interactieve en uitdagende avond uit, maar ben je uitgekeken op het klassieke …

Lasergame

Lasergame

Ga met je lasergun in de aanslag de strijd aan met vrienden, familie of collega’s …

Curious about great deals or just stay up to date with the latest news? Sign up for the newsletter!

Enter your firstname
Enter your last name
Please enter a valid email address
This site is protected by reCAPTCHA and the Privacy policy and Terms of Service of Google.