FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Vriendinnendag ideeën

Wil jij ideeën op doen voor een gezellige vriendinnendag? Bij FEC Sevenum in het gezellige Noord-Limburg beleef je een unieke vriendinnendag. De dag start je met heerlijk drankje en eventueel een borrelhapje op het terras met uitzicht over het water bij FEC Bar & Balls. Daarna heb je de keuze uit een van de vele activiteiten die bij FEC Sevenum worden aangeboden. Het zijn misschien niet direct de ideeën die je verwacht bij een standaard vriendinnendag, maar dat maakt het juist extra leuk! De dag sluit je af met een heerlijk etentje bij ABC Restaurant Sevenum. Heb je aan een dag niet voldoende? Maak er dan een compleet weekend van, er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden!

Vriendinnendag activiteiten

Een onvergetelijke vriendinnendag beleef je bij FEC Sevenum. Vanwege het drukke leven van jou en je vriendinnen is de datum waarschijnlijk al maanden van tevoren gepland. Mocht het nou net toevallig op die dag slecht weer zijn? Dat is geen probleem! Bij FEC Sevenum zijn er genoeg indoor activiteiten om uit te kiezen!  

Stap uit je comfortzone

Het concept The Portal biedt unieke belevenissen voor (jong-) volwassenen. The Portal Action House is super leuk voor jong volwassenen. Hier betreed je een unieke virtuele wereld, waar je al je energie kwijt kunt. Stap uit je comfortzone en leef je helemaal uit op de freerunbaan, het trampolinepark en op de Urban Sports Pumptrack. Jaren later hebben jullie het nog over het gave trucje van die ene vriendin, of de lompe maar toch hilarische valpartij van de ander.

Ga de strijd aan

Ga het gevecht aan met jouw vriendinnen in onze uitdagende Lasergame Arena. Bewapend met een hypermoderne Lasergun ga je de strijd aan met jouw vriendinnen. Kruip door de nauwe gangen, klauter naar de tweede verdieping, jaag de vijand op en boek de overwinning! Na de hevige strijd is het tijd voor een hapje en een verkoelend drankje bij FEC Bar & Balls of geniet van een all-inclusive diner bij het ABC Restaurant.

Vriendinnendag, of vriendinnenweekend?

Hebben jullie niet genoeg aan een dagje? Maak er dan een heel weekend van! Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden, voor zowel kleine als grote groepen! Vakantiepark De Schatberg is direct naast FEC Sevenum gelegen en biedt 4-persoons bungalows, 14-persoonsbungalows, een groepshotel voor maximaal 32 personen en alles daartussenin! Na een dag vol activiteiten kunnen jullie de vriendinnendag goed afsluiten in een van de discotheken in de omgeving of in de bruisende stad Venlo.

Ook leuk om met vriendinnen te doen

Bowlen

Bowlen

Zin in een interactieve en uitdagende avond uit, maar ben je uitgekeken op het klassieke …

Zwemmen

Zwemmen

Spring in het diepe en kom zwemmen in één van de zwembaden op De Schatberg …

Waterskiën en wakeboarden

Waterskiën en wakeboarden

Niet bang om nat te worden en klaar voor wat actie? Ga waterskiën, wakeboarden of …

Paintball

Paintball

Op zoek naar een activiteit vol spanning, adrenaline en vooral plezier? Dan is paintballen in …

No Featured Image set

Klimmen

Beleef samen een fantastisch klimavontuur in het unieke klimpark van KlimKong (gelegen op De Schatberg)! …

No Featured Image set

Adventuregolf

Een unieke en uitdagende minigolf ervaring beleef je op de Piraten Adventure Golfbaan van KlimKong …

Curious about great deals or just stay up to date with the latest news? Sign up for the newsletter!

Enter your firstname
Enter your last name
Please enter a valid email address
This site is protected by reCAPTCHA and the Privacy policy and Terms of Service of Google.