FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Wat te doen vandaag in Limburg

FEC Sevenum is het antwoord op de vraag: Wat te doen vandaag in Limburg! Want voor een compleet dagje uit, de leukste activiteiten of om heerlijk te dineren moet je naar Sevenum toe in Limburg! Op nog geen 20 km van Venlo ligt het Fun & Entertainment Center waar voor iedere leeftijd genoeg te beleven is.


Ontmoet de helden van TV in Limburg!

In het Fun & Entertainment Center Sevenum zit onder andere Mattel Play! Sevenum gevestigd. Dit is de meest unieke binnenspeeltuin van Nederland. Na Dubai is Sevenum de 2e locatie van Mattel Play! ter wereld én dat in Limburg!

In deze binnenspeeltuin komen kinderen in de werelden van hun favoriete TV-helden terecht. Zet een helm op en bouw als Bob de Bouwer™ of dans in een schitterende tutu als Angelina Ballerina™. Ook in de wereld van Brandweerman Sam™ of Thomas de Stoomlocomotief™ kunnen kleine fans zich urenlang vermaken. En alsof dat nog niet genoeg is kan er volop gebouwd worden in de Mega™ zones of kun je rolschaatsen in een echte Roller Disco!


Wat valt er nog meer te doen in Limburg?!

Ook vind je in Sevenum, Limburg, The Portal Action House. Dit is veel meer dan gewoon een trampolinepark. Het is een unieke ervaring voor iedere sportieve durfal van 8 jaar of ouder. Het bestaat uit drie verschillende levels waarin diverse uitdagingen getrotseerd moeten worden. Laat je jump tricks zien op de verschillende trampolines, ga als een speer over het freerun parcour en eindig met een salto in de foampit of ga met een step, BMX of skateboard over de pumptrack.


Er is nog veel meer te doen..

Het antwoord op de vraag: Wat te doen vandaag in Limburg? Vind je bij FEC Sevenum.

Ga de competitie aan op de bowlingbanen van De Schatberg of in onze lasergame arena bij The Portal Lasergame. Beleef een fantastisch klimavontuur bij klimpark KlimKong of ga waterskien of wakeboarden bij Seven-twenty Cablepark. Ben je op zoek naar nog meer actie? Ga paintballen bij Adventure Paradise! Ook voor volwassenen zorgen deze activiteiten gegarandeerd voor een top dag in Limburg!


Familie uitje FEC Sevenum
Logo ABC Restaurants

Heerlijk dineren

De dag afsluiten met een heerlijk diner doe je bij ABC Restaurant Sevenum. Hier kun je 2 of 3 uur lang all-in dineren en de keuze is enorm! Met 13 restaurants onder één dak komt het ABC Restaurant in Sevenum ieders wens tegemoet! Vis, vlees, wokken, Italiaans, Mexicaans, sushi en zelfs pannenkoeken komen onder andere op onze buffetten voorbij. En voor de lekkere trek hebben we natuurlijk ook nog een gigantisch dessertbuffet met ijs, fruit, kaas, wafels, cupcakes, donuts en nog heel veel meer…


Curious about great deals or just stay up to date with the latest news? Sign up for the newsletter!

Enter your firstname
Enter your last name
Please enter a valid email address
This site is protected by reCAPTCHA and the Privacy policy and Terms of Service of Google.