FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Zondag uitjes Limburg

Op zoek naar zondag uitjes Limburg? Dan ben je bij FEC Sevenum aan het juiste adres! Want voor een compleet dagje uit, de leukste activiteiten of om heerlijk te dineren moet je op zondag naar Sevenum toe in Limburg! Op nog geen 20 km van Venlo ligt het Fun & Entertainment Center waar voor iedere leeftijd genoeg uitjes te beleven zijn op zondag.


Ontmoet de helden van TV in Limburg!

In het Fun & Entertainment Center Sevenum zit onder andere Mattel Play! Sevenum gevestigd. Dit is de meest unieke binnenspeeltuin van Nederland. Na Dubai is Sevenum de 2e locatie van Mattel Play! ter wereld én dat in Limburg!

In deze binnenspeeltuin komen kinderen in de werelden van hun favoriete TV-helden terecht. Zet een helm op en bouw als Bob de Bouwer™ of dans in een schitterende tutu als Angelina Ballerina™. Ook in de wereld van Brandweerman Sam™ of Thomas de Stoomlocomotief™ kunnen kleine fans zich urenlang vermaken. En alsof dat nog niet genoeg is kan er volop gebouwd worden in de Mega™ zones, je kunt klimmen en klauteren in de Soft Play zone of je kunt rolschaatsen in een echte Roller Disco!


The Portal Action House

Wat valt er nog meer te doen op zondag in Limburg?!

Ook vind je in Sevenum, Limburg, The Portal Action House. Dit is veel meer dan gewoon een trampolinepark. Het is een unieke ervaring voor iedere sportieve durfal van 8 jaar of ouder. Het bestaat uit drie verschillende levels waarin diverse uitdagingen getrotseerd moeten worden. Laat je jump tricks zien op de verschillende trampolines, ga als een speer over het freerun parcour en eindig met een salto in de foampit of ga met een step, BMX of skateboard over de pumptrack.


En er is nog meer te doen..

Er is op dit adres natuurlijk nog veel meer te beleven op zondag! Ga bijvoorbeeld de competitie aan op de bowlingbanen van De Schatberg of in onze lasergame arena bij The Portal Lasergame. Beleef een fantastisch klimavontuur bij klimpark KlimKong of ga waterskien of wakeboarden bij Seven-twenty Cablepark. Ben je op zoek naar nog meer actie? Ga dan paintballen bij Adventure Paradise! Ook voor volwassenen zorgen deze activiteiten gegarandeerd voor een top dag in Limburg!

Bowlen

Bowlen

Zin in een interactieve en uitdagende avond uit, maar ben je uitgekeken op het klassieke …

Lasergame

Lasergame

Ga met je lasergun in de aanslag de strijd aan met vrienden, familie of collega’s …

Zwemmen

Zwemmen

Spring in het diepe en kom zwemmen in één van de zwembaden op De Schatberg …


Familie uitje FEC Sevenum
Logo ABC Restaurants

Heerlijk dineren

Het weekend afsluiten op zondag doe je met een heerlijk diner bij ABC Restaurant Sevenum. Hier kun je 2 of 3 uur lang all-in dineren en de keuze is enorm! Met 13 restaurants onder één dak komt het ABC Restaurant in Sevenum ieders wens tegemoet! Vis, vlees, wokken, Italiaans, Mexicaans, sushi en zelfs pannenkoeken komen onder andere op onze buffetten voorbij. En voor de lekkere trek hebben we natuurlijk ook nog een gigantisch dessertbuffet met ijs, fruit, kaas, wafels, cupcakes, donuts en nog heel veel meer…


Curious about great deals or just stay up to date with the latest news? Sign up for the newsletter!

Enter your firstname
Enter your last name
Please enter a valid email address
This site is protected by reCAPTCHA and the Privacy policy and Terms of Service of Google.